Antena Meniu Search
x

Cine e tânăra ucisă de şoferul din Argeş. Astăzi era ULTIMA EI ZI DE LUCRU în fabrica unde a fost spulberată!

Irene Ilici e victima şoferului care a provocat dezastrul de la fabrica din Bascov, Argeş. Tânăra de 28 de ani era din Serbia, iar astăzi era ultima ei zi de lucru.

Irene Ilici e victima şoferului care a provocat dezastrul de la fabrica din Bascov, Argeş. Tânăra de 28 de ani era din Serbia, iar astăzi era ultima ei zi de lucru.

Irene Ilici venise la fabrica din Argeş într-un program de training, pe perioadă determinată, spune presa din Serbia.

GALERIE FOTO: O tânără din Serbia, victima tragediei produse în fabrica din Bascov

Tânăra, care e cetăţean sârb, este angajată a unei fabrici cu acelaşi profil, din oraşul Niş, din ţara vecină. Venise în România împreună cu soţul ei.

Pe acelaşi subiect

Chiar astăzi, ziua accidentului, trebuia să fie ultima zi de lucru, pentru că programul ei de training lua sfârşit mâine. Alături de ceilalţi colegi, Irene era în pauză, în momentul în care s-a produs tragedia.

A fost izbită în plin de şoferul de 22 de ani, autorul dezastrului. Tânărul spune că a pierdut controlul maşinii, atunci când s-a îndreptat către ieşirea din curtea fabricii şi a intrat în gardul pe care l-a spulberat, intrând în grupul de oameni. Poliţiştii au luat în calcul inclusiv varianta că şoferul a comis nenorocirea în mod intenţionat.

Alte 5 persoane au fost rănite de maşina cu care şoferul circula cu 80 de kilometri pe oră. Alţi 35 de angajaţi aflaţi în curtea fabricii, deşi au scăpat teferi, au primit asistenţă medicală pentru atacuri de panică.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT GROAZNIC în Argeş - un tânăr a intrat cu maşina în colegii săi de muncă! O fată de 28 de ani a MURIT, alte cinci persoane sunt rănite

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cine e tânăra ucisă de şoferul din Argeş. Astăzi era ULTIMA EI ZI DE LUCRU în fabrica unde a fost spulberată!