Antena Meniu Search
x

Video Cine era Marius, bărbatul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac: tânărul urma să devină stomatolog. Prietena lui, în stare de şoc

Bărbatul care a murit decapitat în urma unui accident pe skijet avea 29 de ani se pregătea să practice stomatologia în Timiş. Pornise alături de prieteni să găsească un lac în apropiere de casă şi aşa a ajuns la balastiera din Arad. Lacul artificial nu era amenajat pentru distracţie, însă grupul ar fi convins un paznic să-i lase să intre. Fără să-şi dea seama, tânărul a intrat direct într-un cablu întins peste apă. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 20:17

Vezi și

Acrobaţiile pe skijet erau pasiunea lui Marius Riviş. Împreună cu doi prieteni şi o tânără de 22 de ani a plecat ieri să caute un loc unde să se distreze pe apă. Tinerii au ajuns din Timiş la Zăbrani, în Arad. Ar fi fost refuzaţi la o primă balastieră, dar ar fi convins paznicul alteia să-i lase să intre pe lacul artificial.

Dan Codrean, primar Zăbrani: Nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excavaţie, pe un teren privat. 

Pasiunea, transformată în tragedie

Tânărul şi prietena lui de 22 de ani s-au urcat pe skijet. În scurt timp, distracţia s-a transformat într-un coşmar. 

Pe acelaşi subiect

Claudia Iuga, IPJ Arad: În timpul navigării, skijetul a intrat în coliziune cu un cablu metalic ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital.

Fata are răni uşoare la cap şi la o mână, însă cumplitul accident a lăsat-o în stare de şoc. Este motivul pentru care medicii au considerat că are nevoie de internare.

Urma să devină medic stomatolog

Marius Riviş este fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timiş şi terminase la rândul său facultatea de medicină dentară. 

Alina, prietenă de familie: Era un băiat extraordinar de liniştit, avea mult bun simţ. Era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină. Toată comunitatea este şocată, toţi cei din Dumbrăviţa care l-au cunoscut sunt în stare de şoc.

Cazul este anchetat de poliţie într-un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine era Marius, bărbatul decapitat de un cablu în timp ce se dădea cu skyjet-ul pe un lac: tânărul urma să devină stomatolog. Prietena lui, în stare de şoc