Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Arad, unde un tânăr medic a murit decapitat de un cablu în timp ce se plimba cu skijet-ul pe un lac

Accident înfiorător pe o baltă din Zăbrani, judeţul Arad. Un tânăr a fost decapitat de un cablu în timp ce era pe un skijet, pe un lac privat dintr-o zonă balastieră. Alături de el se afla şi o prietenă de 22 de ani, care a fost ranită şi a suferit şi un şoc emoţional. În timp ce pompierii militari caută restul corpului în apă, poliţiştii încearcă să găsească vinovaţii. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 08:01

Vezi și

Tânărul de 29 de ani era de profesie medic şi avea toată viaţa înainte.

Ieşise să se distreze cu schijetul, alături de prietena sa, fără să ţină cont că lacul nu era amenajat pentru plimbări cu astfel de ambarcaţiuni. în timp ce se plimbau în viteză pe apă, s-au creat valuri, moment în care un cablu s-a desprins de pe un ponton. Tânărul nu a observat pericolul şi a traversat chiar prin dreptul acestuia.

Claudia Luga, IPJ Arad: În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Tragedia ridică anumite semne de întrebare.

Pe acelaşi subiect

Semne de întrebare după tragedie. Tinerii ar fi intrat cu schijetul în urma unei înţelegeri cu paznicul

Din primele informaţii reiese faptul că lacul creat artificial ar aparţine unei societăţi, iar cei doi tineri ar fi intrat cu schijetul în urma unei înţelegeri cu paznicul. 

Dab Codrean, primar Zăbrani: Nu cred că tinerii aveau permisiunea de a intra, pentru că nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excvaţie, pe un teren privat.  Cu siguranţă nu cred că aveau permisiune de a intra, din partea conducerii societăţii. 

Între timp, se caut vinovaţii. 

Claudia Luga, IPJ Arad: Se continuă cercetările într-un dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzei producerii accidentului şi luarea măsurilor de urmare. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Arad, unde un tânăr medic a murit decapitat de un cablu în timp ce se plimba cu skijet-ul pe un lac