Antena Meniu Search
x

Video Cine era pilotul avionului care s-a prăbuşit în Braşov. Efoturile disperate ale medicilor de a-i salva viaţa au rămas fără rezultat

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în această dimineaţă în judeţul Braşov. La manșă era un bărbat de 66 de ani. Inginer de aviație cu experiență și pasionat de zbor, Alexandru Covrig nu a mai putut fi salvat. Nimeni nu ştie încă ce a dus la prăbuşirea aeronavei. Aparatul de zbor era folosit, de obicei, pentru tururi aeriene, deasupra munţilor.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 19:45

Vezi și

Tragedia s-a petrecut pe un cîmp dintre localităţile Râșnov și Tohanu Nou din județul Brașov. Pilotul ar fi încercat să aterizeze forţat dar nu a mai reuşit să controleze avionul şi s a înfipt în pământ. Zeci de forţe de intervenşie au ajuns imediat la locul accidentului. La bordul aeronavei de tip Tecnam P92 Echo se afla doar pilotul, Alexandru Covrig. Bărbatul era din Râșnov și peste două zile ar fi împlinit 67 de ani. El decolase cu puţin timp înainte de pe aerodromul din Zărneşti. La nici 13 kilometri distanţă nu a mai putut controla aeromava şi s a prăbuşit. Bordul avionului este distrus aproape în totalitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal

Pilotul era inconştient atunci când au sosit medicii. "Traumatism toraco abdominal, de bazin. Stop cardio respirator, s-au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate fără răspuns", au declarat medicii de la ISU Braşov. Aeronava, de producţie italiană, apare ca fiind înregistrată pe numele unei firme din Braşov care execută zboruri de agrement. Reprezentantul companiei susţine altceva.

"Nu este un avion al companiei noastre. Am fost, am colaborat cu persoana respectivă, cu mulţi ani în urmă, dar acum nu", a declarat Marian Bobe, reprezentant firmă. Poliţiştii au deschis un dosar penal,iar specialiştii în aviaţie încearcă să afle ce anume a dus la prăbuşirea aeronavei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cine era pilotul avionului care s-a prăbuşit în Braşov. Efoturile disperate ale medicilor de a-i salva viaţa au rămas fără rezultat