Antena Meniu Search
x

Video Cine este medicul mort în dubla tragedie din Vişeu de Sus. Motociclistul polonez s-a stins la spital

Vineri, 13 august, a fost o zi neagră pe drumurile din Maramureș. Călin M., un medic din Tulcea, a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un motociclist. Acesta din urmă a decedat ulterior la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.08.2021, 16:23

Vezi și

Medicul Călin M., în vârstă de 62 de ani şi tatăl a doi copii, se afla la volanul maşinii sale, seara trecută, când a intrat în depășire, pe linie continuă, în dreptul unei treceri de pietoni din Vișeu de Sus, moment în care a intrat în plin într-un motociclist care circula regulamentar. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În urma impactului devastator, motociclistul polonez a fost proiectat peste gardul unei gospodării, la câţiva zeci de metri distanţă şi a fost rănit grav. A murit ulterior la spital.

Maşina condusă de medicul tulcean a ajuns în gardul altei curţi, parbrizul fiind străpuns de o bucată din gardul rupt. Șoferul a murit pe loc, iar pasagera care se afla pe scaunul din dreapta a fost rănită.

"Una dintre victimele accidentului, cea de sex feminin, fără leziuni grave, stare generală bună. Doar şocul psihic, care s-a manifestat post-accident", a declarat pentru Observator directorul medical Spitalul județean de urgență Baia Mare, Vasile Pop. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Maramureș după accidentul de la Vișeu de Sus

"Aseară, 13 august, la ora 21.10, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.18 - strada Rândunelelor din oraș. La fața locului, polițiștii au identificat o motocicletă și un autoturism care prezentau avarii în urma producerii accidentului.  În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 62 de ani din Tulcea și vătămarea corporală a motociclistului, un bărbat de 48 de ani din Polonia, respectiv vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul implicat în accident, o femeie de 49 de ani.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cadavrul șoferului autoturismului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei", a transmis Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

În această dimineață, motociclistul polonez în vârstă de 48 de ani a decedat la Spitalul Județean Baia Mare. "Cea de-a doua victimă, cetăţeanul polonez, în timpul investigaţiilor, după ce a sosit în serviciul de primire urgenţe, starea sa s-a agravat şi a prezentat stop cardio-respirator în jurul orei 5 dimineaţă", a mai spus directorul medical Spitalul județean de urgență Baia Mare.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine este medicul mort în dubla tragedie din Vişeu de Sus. Motociclistul polonez s-a stins la spital