Antena Meniu Search
x

CINE este OVIDIU HOBAN, fotbalistul care a readus ROMÂNIEI SPERANȚA CALIFICĂRII! Ce a declarat la finalul meciului

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată joi seară, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Finlandei.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată joi seară, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Finlandei, în penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, meci la care golul "tricolorilor" a fost marcat în minutul 90+1. În cadrul acestei partide, eroul a fost Ovidiu Hoban, cel care ăn prelungiri a reușit să-i revanșeze pe tricolori.

Ovidiu Ștefan Hoban s-a născut în 1982 și joacă la clubul Hapoel Be'er Sheva și la echipa națională de fotbal a României.

Hoban a debutat la echipa națională într-o victorie cu 4-0 în fața selecționatei din Trinidad-Tobago, intrând în a doua repriză a amicalului jucat pe 4 iunie 2013. Joacă pe postul de mijlocaș defensiv. Discret cu vuața personală, sportivul de 1,82 nu a fost implicat în scandaluri amoroase, e căsătorit și are o fetiță:  Dorothy Maldeis.

"Din păcate în seara asta meritam o victorie, îmi pare rău că nu am putut face fericiți acești suporteri, bine că am luat un punct și păstrăm șansa la calificare. Noi încercăm să ne facem cât mai bine treaba pe teren și sperăm ca publicul să ne susțină. Nu am marcat, dar am jucat bine și am dominat", a declarat Ovidiu Hoban, autorul golului egalizator al României în meciul cu Finlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » CINE este OVIDIU HOBAN, fotbalistul care a readus ROMÂNIEI SPERANȚA CALIFICĂRII! Ce a declarat la finalul meciului