Antena Meniu Search
x

Cine este principalul suspect în cazul morţii copilei de opt ani din Botoşani. Bărbatul a fost prins, după ce a revenit la locul faptei

Caz de-a dreptul şocant în Botoşani. Maria, o fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită. Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Principalul suspect a fost prins după o mobilizare de forţe. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.05.2024 , 13:02

Maria a plecat ieri la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit. 

Cine este principalul suspect în cazul morţii copilei de opt ani din Botoşani

Copila cu zâmbet timid a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Se crede că micuţa a fost violată de cel care avea să îi devină călău. De bărbat, nimeni nu ştie nimic.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță. La căutări participă şi un elicopter. După ore de căutări, principalul suspect a fost prins. S-a întors la locul faptei. 

„Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, informează Poliția Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Cine este principalul suspect în cazul morţii copilei de opt ani din Botoşani. Bărbatul a fost prins, după ce a revenit la locul faptei