Antena Meniu Search
x

Video O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de opt ani din Botoşani. Copila, care a plecat de acasă vineri ca să meargă la o rudă, a fost găsită moartă în npaptea de vineri spre sâmbătă într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se crede că micuţa a fost ucisă, iar poliţiştii caută acum suspectul.

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 09:14

”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani.

Găsită moartă într-o lizieră de salcâmi

Sursa citată a precizat că au sosit în sprijin jandarmil din Suceava şi lucrăroti de la Biroul de Operaţiuni Speciale Suceava. ”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a mai transmis sursa citată.

Vezi și

Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 17 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă