Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cine este tânărul de 23 de ani care a murit înfipt într-un TIR pe autostrada A1. Emil intrase recent în industria muzicală

Băiatul de 23 de ani care a murit pe loc după ce a ajuns cu maşina sub un TIR parcat regulamentar pe autostrada A1, între Sibiu-Sebeş era un tânăr artistul de muzică underground, cunoscut sub numele de Petacmcx. 

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 17:54

Emil Octavian Petac, cunoscut în mediul online ca Petacmcx, intrase recent în lumea muzicii underground de tip rap, un gen de muzică apreciat de generaţiile tinere din ziua de azi, relatează Alba24. Tânărul artist îşi lansase primul album intitulat "Transcendent" în vara anului trecut, iar de atunci a colaborat cu alte nume sonore din lumea hip-hop, printre care: Faust, Dascalu, Ussobi, şi Morpho.

Emil este originar din Hunedoara, pe Instagram avea 2.000 de urmăritori, iar pe canalul de Youtube avea puţin peste 1.000 de abonaţi. Din nefericire, noapte trecută destinul tânărului artist a fost curmat brusc după ce s-a înfipt cu maşina în spatele unui TIR parcat pe autostrada A1, între Sibiu-Sebeş, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el. 

Tânărul se afla singur în maşină

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs la kilometrul 297, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș. "La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar", anunță IPJ Sibiu. 

Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Hunedoara, era singur în mașină. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Cine este tânărul de 23 de ani care a murit înfipt într-un TIR pe autostrada A1. Emil intrase recent în industria muzicală