Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina sub TIR, pe autostrada A1. Camionul era parcat regulamentar

Tragedie, noaptea trecută, pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Hunedoara, și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina sub un TIR care era parcat regulamentar. Şoferul era  singur în autoturism.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 10:47

Accidentul s-a produs la kilometrul 297, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș. "La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar", anunță IPJ Sibiu.

Tânăr mort la volan pe A1, sensul de mers Sibiu-Sebeș

Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Hunedoara, era singur în mașină. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Articolul continuă după reclamă

"La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului aceștia au găsit un autoturism strivit în care se afla o persoană, care prezintă leziuni incompatibile cu viața", a transmis şi ISU Sibiu.

La fața locului pompierii au intervenit cu patru autospeciale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina sub TIR, pe autostrada A1. Camionul era parcat regulamentar