Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin, care au fost implicaţi în conflictul din centrul oraşului. Mara şi Robert erau olimpici

Când ai doar 16 ani, un viitor strălucit în faţa ochiilor, nu te aştepţi să pierzi totul într-o clipă nebună. Şi cu toate acestea, pentru Robert s-a întâmplat.

de Monica Palade

la 23.02.2024, 15:26

Vezi și

Îndrăgostit de Mara, tânărul nu a suportat gândul că fata nu mai vrea să fie cu el. Gelos şi temător că nu vor mai fi împreună, iar adolescenta îşi va găsi pe altcineva, tânărul a pus la cale un plan care nu avea să aducă nimic bun, decât lacrimi.

Olimpici la mai multe materii

Elevi în clasa a X-a la Colegiului Naţional Traian, considerat unul dintre cele mai bune licee din judeţ, Robert şi Mara au decis să chiulească după ora a treia. Mai întâi, a plecat băiatul, urmat la scurt timp de fată. Au vorbit, după care tânărul, care premeditase totul în cel mai mic detaliu, a scos un cuţit din ghiozdan. Mara a fugit, iar el a urmărit-o îndeaproape şi a înjunghiat-o. Rănită şi cu ultimele puteri, a fugit din calea furiei lui.

La scurt timp după faptă, a întors cuţitul înspre el şi a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. S-a lovit de mai multe ori în zona gâtului.

Pe acelaşi subiect

Vestea despre ce s-a întâmplat în centrul oraşului, în timpul orelor, a căzut ca un trăsnet. Mai ales că tinerii erau olimpici la mai multe materii şi scriau la ziarul liceului. Surse spun că băiatul ar mai fi avut ceva ieşiri şi în trecut.

Tinerii au fost transportaţi la spital. Robert este însă în stare gravă. A vrut să moară pentru prima lui iubire adolescentină.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alin Ghiciulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin, care au fost implicaţi în conflictul din centrul oraşului. Mara şi Robert erau olimpici