Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine sunt cei doi tineri proaspăt căsătoriți care au plătit tributul pe Drumul Morții. Alin și Alexandra mai aveau puțin până să ajungă acasă

Doi tineri, proaspăt căsătoritiţi, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs chiar pe aşa-numitul "drum al morţii", E 85. Impactul fatal, în care au fost implicate trei maşini, a fost surprins de o cameră de bord. 

de Monica Palade

la 05.08.2024 , 14:12

Se căsătoriseră și își juraseră credință până la moarte, fără să bănuiască că aceasta va fi atât de aproape. S-au bucurat de viața de cuplu doar două luni și s-au urmat în moarte pentru totdeauna, unul după altul, la diferență de doar câteva ore, după cumplitul accident în care au fost implicați.

Filmul tragediei de pe Drumul Morții E 85

Tragedia a avut loc cu puțin înainte de ora 18.00. Alin și Alexandra se întorceau de la Limpeziș, locul natal al bărbatului, unde cei doi o vizitaseră pe mama lui. Avea să fie ultimul rămas bun. În zona benzinăriei Lukoil- Pasarela Nehoiu, mașina lor s-a intersectat cu o alta, condusă de o femeie de 60 de ani. Ambele autoturisme au intrat în coliziune cu o dubă ce se apropia din sens opus. Impactul a fost devastator pentru mașina în care se aflau Alin și Alexandra, iar o cameră de bord a surprins momentul dramatic. Salvatorii i-au găsit inconștienți, captivi între fiarele contorsionate, iar ambulanțele i-au dus la UPU în stop cardio-respirator.

Vezi și

Cine sunt cei doi tineri care au murit pe Drumul Morții

După zeci de minute de resuscitare, Alin a fost declarat mort, iar câteva ore mai târziu, inima Alexandrei s-a oprit. Nu a putut trăi fără jumătatea ei. Șoferul dubei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a ajuns și el la UPU Buzău, dar leziunile suferite nu îi pun viața în pericol.

Alin, în vârstă de 27 de ani și Alexandra, în vârstă de 24 de ani, se căsătoriseră de puțin timp și trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Singur la părinți, Alin terminase facultatea și devenise inspector asistent la Casa Județeană de Pensii Buzău. Potrivit reporterbuzoian.ro, Alexandra, era originară din Săpoca, dar se mutase cu soțul ei în municipiul Buzău. Ea era învățătoare la Școala Gimnazială Mihăilești, unde era apreciată și respectată deopotrivă de copii și de colegi.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi tineri proaspăt căsătoriți care au plătit tributul pe Drumul Morții. Alin și Alexandra mai aveau puțin până să ajungă acasă