Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi tineri au murit într-un cumplit accident pe Drumul Morții E85, surprins de o cameră de bord. Alin și Alexandra abia se căsătoriseră civil și urmau să facă nunta

În urmă cu două luni au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Se gâdeau deja la nunta visurilor lor, dar nu au mai apucat să se bucure de nimic. S-au iubit atât de mult încât au vrut să fie împreună și în lumea de dincolo.

de Monica Palade

la 05.08.2024 , 09:54

Alin și Alexandra și-au găsit sfârșitul pe Drumul Morții E 85, la ieșirea din Buzău spre Ploiești, pe DN2, într-un cumplit accident rutier. Au lăsat în urma lor două familii îndurerate, care în loc să joace la nunta lor, îi vor conduce pe ultimul drum.

Drumul Morții și-a cerut tributul

Un cumplit accident rutier petrecut sâmbătă seara pe DN2, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești avea să îi răpească pentru totdeauna pe Alin și Alexandra. Aveau doar 27, respectiv 24 de ani. Erau la început de drum de viață împreună. Se căsătoriseră civil în luna iunie și urmau să facă nunta. Se iubeau atât de mult, încât nu au vrut să fie separați nici în moarte. Au plecat rând pe rând și s-au unit pentru totdeauna în ceruri.

Vezi și

Impactul fatal, în care au fost implicate trei autovehicule a fost surprins de o cameră de bord. Mașina în care se aflau cei doi soți a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autoutilitară, cel mai probabil în încercarea de a evita impactul cu al treilea autorurism intrat într-o depășire. „O coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 si 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a comunicat IPJ Buzău.

Pe acelaşi subiect

Cine sunt cei doi tineri morți în accident

Alin și Alexandra au fost transportați la spital în stare gravă. Inima lui Alin a cedat prima. Iar mai târziu, Alexandra i s-a alăturat. Tânărul de 27 de ani lucra ca inspector la Casa de Pensii, iar soția lui era învățătoare la Mihăilești. Vestea morții i-a șocat pe cei apropiați. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te ierte, Alin și să te primească alături de El. Odihnă veșnica ție și lui Alexandra Trifan! Nu vă vom uita niciodată!”

„V-ati iubit enorm de mult și Dzeu v-a vrut împreună si dincolo!! Doi copii minunati cum greu găsești în timpurile noastre!!! Încă speram sa fie doar un vis urat... Drum lin către cer, minunatilor!!!”

„Încă sunt în stare de șoc…” „Drum lin către îngeri ! Dumnezeu să-i ierte. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate!” „Condoleanțe și multă, multă putere! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” „Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să îi obișnuiască in pace!! Păcat de tinerețea lor... sărmani părinți,ce durere!!” „Dumnezeu să îi odihnească în pace! Ferească Dumnezeu de așa necaz pe toată lumea!!!” „Dumnezeu sã îi odihneascã în pace Condoliante familiei îndurerate si Dumnezeu sã le ajute sã treabã peste durerea asta mare...”, sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Doi tineri au murit într-un cumplit accident pe Drumul Morții E85, surprins de o cameră de bord. Alin și Alexandra abia se căsătoriseră civil și urmau să facă nunta