Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt victimele accidentului din Cehia. Unul dintre români se întorcea acasă pentru nunta fiului. Familia se pregăteşte acum să îl înmormânteze

Trei români au murit şi alţi doi au fost răniţi într-un accident teribil pe o autostradă din Cehia. Cei cinci se întorceau acasă după mai multe luni de muncă în Marea Britanie. Unul dintre ei venea special pentru nunta fiului său. Comuna în care trăiau este în stare de şoc. În Cehia, anchetatorii încearcă să afle cum a avut loc accident, dacă a fost neglijenţa şoferului care i-a izbit  sau maşina acestuia avea o problemă tehnică 

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 19:14

Vezi și

Nenorocirea a avut loc, pe Autostrada D1, principala şosea de mare viteză din Cehia, ce leagă orașele Praga și Brno. Cei cinci români erau într-o dubiţă, se întorceau acasă, în Bacău. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum o maşină vine cu viteză din spate şi loveşte din plin remorca de bagaje a dubiţei.

Impactul a fost atât de violent că microbuzul a fost catapultat în aer şi s-a răsturnat peste parapeţi. Un bărbat a fost aruncat din maşină, pe marginea drumului. Doi români au murit pe loc. Un altul şi-a pierdut viaţa la spital. 

Cei cinci români erau din Bacău. Doi dintre ei locuiau în aceaşi comună. Unul dintre ei îşi trimisese familia în ţară cu o săptămână înaintea lui. Acum bărbatul de 50 de ani revenea şi el acasă pentru nunta fiului său, care urma să aibă loc la sfârşitul lunii. Familia devastată se pregăteşte de înmormântare. 

Vecin: Era om cuminte, gospodar. Un om cumsecade, nu era scandalos, am auzit şi noi că era plecat cu nevastă-sa

Pe acelaşi subiect

Familii îngenunchiate de o tragedie

Şoferul microbuzului era tot din Comăneşti. A supravieţuit, dar este internat cu răni grave. Rudele bărbatului de 49 de ani au plecat deja către Cehia. Dragoş are o firmă de transport şi a făcut des curse către Anglia, fără niciun accident până acum. 

Vecin: Îl ştiu de copil...pfff nu doresc la nimeni///ăla ori o intrat intenţionat în el...ori....era chior nu vedea? Avea două benzi!

Viorel Miron, primar Comăneşti: Se duc şi lucrează la mii de kilometri distanţă faţă de casă şi când se întorc pot să păţească astfel de nenorociri. Am luat legătura cu familiile şi încercăm să îi ajutăm cu ce putem.  

Autoritățile cehe au deschis o anchetă şi încearcă să afle cum s-a produs accidentul, dacă a fost o greșeală umană sau o eroare tehnică a mașinii care i-a lovit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cine sunt victimele accidentului din Cehia. Unul dintre români se întorcea acasă pentru nunta fiului. Familia se pregăteşte acum să îl înmormânteze