Antena Meniu Search
x

Şoferul care l-a ucis pe George de Revelion a dat vina pe fratele său mai mic

Ciprian Troia, şoferul de 21 de ani care l-a ucis în noaptea de Revelion pe George Paraşteac, în cumplitul accident din Liteni, a dat vina pe fratele său mai mic.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.01.2020, 09:31

Ciprian Troia şi George Paraşteac, tânărul ucis de Revelion
Ciprian Troia (stânga) şi George Paraşteac, tânărul ucis de Revelion - Facebook

Ciprian Troia, şoferul de 21 de ani care l-a ucis în noaptea de Revelion pe George Paraşteac, în cumplitul accident din Liteni, a dat vina pe fratele său mai mic.

În noaptea dintre ani, Troia a condus un autoturism marca Peugeot în satul Liteni din Suceava, iar la miezul nopţii, l-a spulberat pe George Paraşteac în timp ce acesta deschidea şampania împreună cu prietenii săi.

Impactul a fost atât de puternic încât George a fost aruncat peste 30 de metri pe şosea şi a murit pe loc.

Imediat după accident, Troia a fugit de la locul accidentului, fiind găsit a doua de zi de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luat la întrebări, şoferul ucigaş, care avea permis de conducere de numai o lună, a dat vina pe fratele său mai mic, în vârstă de 15 ani.

Acesta a declarat că fratele său i-a luat maşina fără ca el să ştie, însă băiatul de 15 ani le-a spus poliţiştilor că fratele său minte, notează monitorulsv.ro.

Astfel, Ciprian Troia a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Mai mult, şoferul care l-a ucis pe George a obţinut permisul de conducere în acelaşi timp în care era cercetat penal pentru conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Şoferul care l-a ucis pe George de Revelion a dat vina pe fratele său mai mic