Antena Meniu Search
x

Deputat acuzat că ar fi ameninţat un poliţist: "Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine" (Video)

Deputatul botoşănean Ilie-Răzvan Rotaru a fost amendat şi a rămas fără permis, după o oprire neregulamentară şi pentru că a refuzat să prezinte actele agentului. În plus, politicianul s-ar fi ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj după ce l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.01.2020, 08:30

Ilie Răzvan Rotaru ar fi ameninţat şi înjurat un poliţist
Deputatul Ilie Răzvan Rotaru, acuzat că ar fi ameninţat un poliţist - capturi video Facebook

Deputatul botoşănean Ilie-Răzvan Rotaru a fost amendat şi a rămas fără permis, după o oprire neregulamentară şi pentru că a refuzat să prezinte actele agentului. În plus, politicianul s-ar fi ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj după ce l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. 

Întâmplarea a avut loc în ultima zi din anul 2019, pe Aeroportul din Suceava, şi a fost scoasă la iveală de criminalistul sucevean Bogdan Bănică, preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Potrivit lui Bănică, la orele serii, deputatul Rotaru şi-a oprit maşina în mod neregulamentar în parcarea Aeroportului "Ştefan cel Mare" din judeţul Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deputatul Rotaru l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist

Un poliţist i-a cerut acestuia să elibereze zona şi să prezinte actele maşinii, însă parlamentarul s-a enervat cumplit şi, în loc să respecte indicaţiile, i-a făcut poze şi l-ar fi ameninţat pe poliţist.

„Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal...Pe principiul "pe mine mă vezi, pe ăla nu", conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: - Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. Dragă domnule deputat ROTARU "gropitză în bărbitză", ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş't, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc...”, a scris Bănică pe Facebook.

Criminalistul sucevean susţine că deputatul l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. Momentul, însă, nu a fost filmat, dar Bogdan Bănică susţine că poate fi probat cu martori. 

”La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul (...) mai şi ameninţă poliţistul: "ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine". 

Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh...”, a scris criminalistul. 

"La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu le-ai votat"

Din spusele lui Bănică, politicianul s-a ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj. 

Şoferul a primit o amendă de 2.240 de lei pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Başca permisul suspendat. 

”La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai deputat aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat”, a conchis Bogdan Bănică. 

Răzvan Rotaru a fost contactat de presa locală pentru un punct de vedere în legătură cu cele întâmplate în parcarea Aeroportului Suceava, însă deputatul nu dorește să comenteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Deputat acuzat că ar fi ameninţat un poliţist: "Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine" (Video)