Antena Meniu Search
x

Video Circulaţia din Bucureşti, dirijată în plină furtună de însuşi comandantul Brigăzii Rutiere: "Cei care ţipă că poliţiştii au pensii speciale au văzut filmarea?"

Furtuna care a lovit noaptea trecută Capitala a paralizat şi traficul din Bucureşti. Cu atât mai mult, cu cât concertul Coldplay de pe Arena Naţională a contribuit din plin la aglomerarea marilor bulevarde.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 10:43

Pentru a încerca să fluidezeze traficul, Brigada Rutieră a trimis pe teren mai mulţi agenţi care să ajute şoferii. Printre cei care au dirijat traficul în plină furtună s-a numărat însuşi şeful Brigăzii Rutiere Rutiere. Comisarul șef Ionuț Vlăsceanu, comandantul Brigăzii Rutiere București, a fost în stradă alături de subalternii săi, iar gestul său a fost apreciat atât de şoferii care s-au aflat în trafic în acele momente, cât şi de conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Laude de la Minister şi de la şoferi

"Respect, admirație, felicitări! El este comisarul șef Ionuț Vlăsceanu, comandantul Brigăzii Rutiere București! Cât a durat ploaia torențială, inclusiv când a fost grindină, a stat în mijlocul intersecției și a dirijat circulația, după terminarea concertului Coldplay. El este șeful polițiștilor rutieri din București, un exemplu pentru toți cei pe care îi are în subordine! Respect, admirație și FELICITĂRI! Mulțumim tuturor celor aflați la datorie în aceste momente", a fost mesajul postat de MAI pe contul de Facebook.

Vezi și

Clipul postat de MAI a strâns peste 1 milion de vizualizări, peste 40.000 de aprecieri şi peste 2.700 de comentarii. Multe dintre aceste laudative. "Poate ar trebui în dotarea poliției și niște haine de ploaie pentru cazuri de astea ... Niste cizme și o pelerină de ploaie inscripționate cu POLITIA ... Nu e plăcut să stai în apa până la glezne cu orele în același punct și să mai fie și ploaie torențială. Respect pt acest om și pentru ce a indurat ca traficul în zonă să se desfășoare în condiții bune . Bravo", a scris o persoană. "Felicitări domnule comisar șef! Oare cei care țipă că polițiștii iau pensii speciale au văzut filmarea!", a fost un alt comentariu.

Evident, au fost şi oameni care nu au fost impresionaţi de gestul şefului de la Rutieră. "Pentru asta va lua pensie specială. Și-a făcut doar treaba lui. Și nu era apa așa de mare", a fost un alt comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » Circulaţia din Bucureşti, dirijată în plină furtună de însuşi comandantul Brigăzii Rutiere: "Cei care ţipă că poliţiştii au pensii speciale au văzut filmarea?"