Antena Meniu Search
x

Circulaţie oprită temporar la metrou. Sunt probleme tehnice la sistemul de siguranţă al traficului

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost oprită temporar din cauza unor probleme tehnice la sistemul de siguranţă al traficului, anunţă Metrorex.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 11:45

Circulaţie întreruptă la metrou. Sunt probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului - Shutterstock

Compania Metrorex informează că astăzi, începând cu ora 10:45, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă în urma unor probleme tehnice la sistemul de siguranță al traficului.

Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale. Până la remedierea defecțiunii, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă.

"Personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situației. Călătorii sunt informați în legătură cu aspectele precizate mai sus, atât la intrarea în stațiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivel vestibul și peron. Vom reveni cu detalii imediat ce circulația se va relua în condiții normale", transmite Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Circulaţie oprită temporar la metrou. Sunt probleme tehnice la sistemul de siguranţă al traficului