Antena Meniu Search
x

Cisternă pentru transport de combustibil GPL, lovită violent de alte două maşini, pe o şosea din Vaslui (Video)

Un incident rutier ce putea sfârşi dramatic s-a produs pe o şosea din Vaslui. Două maşini au lovit violent o cisternă pentru transportul de combustibil GPL staţionată, după ce s-au ciocnit pe carosabil.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 08:53

Vezi și

Un incident rutier ce putea sfârşi dramatic s-a produs pe o şosea din Vaslui. Două maşini au lovit violent o cisternă pentru transportul de combustibil GPL staţionată, după ce s-au ciocnit pe carosabil. De vină ar fi şoferul unuia dintre cele două autoturisme care ar fi adormit la volan şi ar fi ajuns pe contrasens. Atât el, cât şi femeia care conducea cealaltă maşină au fost răniţi. 

Alarma s-a dat înainte de lăsarea întunericului în zona unei pensiuni aflate pe marginea Drumului European 581. La câţiva metri distanţă de locul în care era parcată cisterna folosită pentru transportul de combustibil, pe carosabil, două autoturisme s-au ciocnit violent.

După impact, cele două maşini au intrat sub cisterna GPL. Din fericire, era goală. Şoferul făcuse o pauză în timp ce mergea să încarce autotrenul.

Se pare că totul ar fi pornit după ce un bărbat ar fi intrat pe contrasens şi a lovit maşina condusă de această femeie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două autovehicule au fost serios avariate, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi rezultatul a fost negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cisternă pentru transport de combustibil GPL, lovită violent de alte două maşini, pe o şosea din Vaslui (Video)