Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cisternă cu lapte, spulberată de un tren pe o cale ferată, în Maramureş. Şoferul camionului a fost transportat la spital

O autoutilitară a fost lovită de tren în apropierea oraşului Seini, şoferul fiind spitalizat, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cosma.

de Redactia Observator

la 23.12.2023 , 13:13

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara căii ferate. Conducătorul maşinii a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, a precizat Cosma.

"În urma deplasării la faţa locului, pe Strada Roşiori din oraş, şi din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani din Cerneşti a condus o autoutilitară şi, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere, a fost lovit în partea din stânga de un tren, care se deplasa înspre Satu Mare, condus de mecanicul de locomotivă în vârstă de 36 de ani din judeţul Satu Mare", a explicat Ionela Cosma.

Atât conducătorul autoutilitarei, cât şi mecanicul de locomotivă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Articolul continuă după reclamă

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cisternă cu lapte, spulberată de un tren pe o cale ferată, în Maramureş. Şoferul camionului a fost transportat la spital