Antena Meniu Search
x

O cisternă încărcată cu 5,5 tone de motorină s-a răsturnat în Cluj

O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat, luni, 24 decembrie, pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj. Există scurgeri de combustibil pe carosabil, iar traficul este complet blocat.

Şoferul unei cisterne a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, în Cluj
O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în judeţul Cluj - Arhiva

O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat, luni, 24 decembrie, pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj. Există scurgeri de combustibil pe carosabil, iar traficul a fost complet blocat.  

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN1, în judeţul Cluj, în urma căreia au fost înregistrate scurgeri de combustibil pe autostradă, anunţă centrul infotrafic. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au transmis că cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile, între localităţile Floreşti şi Gilău (pe sensul de mers Floreşti - Gilău).

”Pompierii au asigurat măsuri preventive pentru evitarea producerii unui incendiu ulterior răsturnării vehiculului, iar un echipaj SMURD a consultat şoferul autotrenului în vârstă de 40 de ani. Acesta nu prezenta răni grave şi a refuzat transportul la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj. 

Nu au fost înregistrate victime, iar valorile de trafic sunt în limitele normale momentan, mai prcizează poliţiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O cisternă încărcată cu 5,5 tone de motorină s-a răsturnat în Cluj