Antena Meniu Search
x

Deznodământ în cazul tinerei din Dorohoi care a dispărut în Spania! Claudia a fost găsită într-un parc

Claudia Şufaru, tânăra de 29 de ani, din Dorohoi, dispărută în Spania, a fost găsită într-un parc dintr-o localitate din apropiere de Valencia.

Claudia Şufaru, tânăra de 29 de ani, din Dorohoi, dispărută în Spania, a fost găsită într-un parc dintr-o localitate din apropiere de Valencia.

Claudia Șufaru era căutată de polițiștii spanioli, dar și de cei din Botoșani, în regiunea în care aceasta locuia fiind puse și afișe cu fotografia fetei. O persoană care știa că este căutată a observat-o într-un parc dintr-o localitate de lângă Valencia și a anunțat familia.

Claudia Sufaru a fost gasita intr-un parc din Spania dupa ce a disparut pe 19 noiembrie
Pe acelaşi subiect

Se pare că tânăra era deprimată şi, potrivit familiei, nu ar mai fi dormit în ultimele nopţi. Fata nu era rănită, dar era extrem de obosită, notează presa locală.

Claudia a fost văzută ultima dată pe 19 noiembrie, în localitatea Real de Montroy, Valencia. Ea locuia cu unul din frații ei, atunci când a plecat de acasă.

"Fata va rămâne cu mine o perioadă mai îndelungată. Mâine vom consulta un psihiatru. Au fost cele mai grele clipe din viaţa mea, dar mulţumesc Bunului Dumnezeu că m-a ajutat să o văd în viaţă", a spus mama fetei.

Claudia a ajuns în urmă cu aproape 4 ani în Spania pentru a-și căuta de muncă. A terminat facultatea, și-a luat diploma de inginer chimist, dar în România nu a găsit nimic de muncă, așa că s-a mutat în Spania, unde lucrau mama și cei doi frați ai săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Deznodământ în cazul tinerei din Dorohoi care a dispărut în Spania! Claudia a fost găsită într-un parc