Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Clipe de groază pentru o mamă și fiica ei, pe o uliță din Bocicoel, în Maramureş. Au fost înjurate şi atacate cu parul de un vecin nervos

Scandal monstru într-o localitate din judeul Maramureş. O mamă şi fiica ei au fost ameninţate şi la un pas să fie lovite cu o bâtă de un vecin nervos. Bărbatul susţine că cele două au intrat pe un drum privat, iar asta l-a scos din minţi.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 11:13

Cele două ar fi ajutat o femeie cu transportul sacilor de cartofi din centrul localității Bocicoel până la ea acasă. Nervos, bărbatul le-a înjurat și amenințat spunând că este ulița lui drumul pe care circulă. 

Speriată, femeia şi-a chemat soţul în ajutor, însă nici atunci individul nu s-a calmat. Abia după ce au ajuns poliţiştii, şi l-au amendat, acesta s-a liniştit. "La data de 28 septembrie a.c., poliția a intervenit în localitatea Bocicoel, la un eveniment sesizat prin SNUAU 112. Au fost identificate persoanele implicate și față de un bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Până în prezent nu a fost depusă plângere pentru comiterea vreunei infracțiuni.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Clipe de groază pentru o mamă și fiica ei, pe o uliță din Bocicoel, în Maramureş. Au fost înjurate şi atacate cu parul de un vecin nervos