Antena Meniu Search
x

Foto Clipe de panică pentru o mamă din Vaslui și copiii ei. Mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț, în drum spre spital

Polițiștii rutieri din Vaslui au intervenit, sâmbătă, după ce o maşină s-a răsturnat pe DE581. Autoritățile au transmis că în autoturism se aflau trei adulți și trei copii. Din fericire, aceștia nu au fost răniți. 

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 14:04

Clipe de panică pentru o mamă din Vaslui și copiii ei
Clipe de panică pentru o mamă din Vaslui și copiii ei - IPJ Vaslui

Polițiștii rutieri din Vaslui au intervenit, sâmbătă, după ce o maşină în care se aflau trei adulţi şi trei copii, s-a răsturnat pe DE581. Autoturismul se deplasa în județul Iași, unde femeia trebuia să meargă cu unul dintre copii, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Murgeni, are trei copii, unul de 3 ani, altul 1 an si 6 luni si un bebeluș de 4 luni. Aceasta mergea cu băiatul de 1 an si 6 luni la spital.

"IPJ Vaslui a fost sesizat, prin apel 112, despre un eveniment rutier cu un autoturism răsturnat în şanţ, produs pe DE581, la intrarea în satul Sălcioara, comuna Banca. Nu au fost înregistrate victime. În autoturism se aflau şoferul şi un pasager bărbat, iar pe bancheta din spate o mamă de 24 de ani, din Murgeni, cu trei copii, de de 3 ani, 1 an şi 6 luni şi un bebeluş de 4 luni. Mergeau pe direcţia Murgeni - Iaşi, la spital cu copilul de 1 an şi 6 luni", au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Clipe de panică pentru o mamă din Vaslui și copiii ei. Mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț, în drum spre spital