Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care s-a aruncat de la etajul Spitalului de Urgenţă Piteşti

Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care şi-a pus capăt zilelor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Bărbatul le-a povestit medicilor, atunci când s-a internat, că a venit în Piteşti pentru a-şi căuta un loc de veci.

de Redactia Observator

la 19.10.2018 , 10:14

Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care s-a aruncat de la etajul Spitalului de Urgenţă Piteşti Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care s-a aruncat de la etajul Spitalului de Urgenţă Piteşti - Arhivă

Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care şi-a pus capăt zilelor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Bărbatul le-a povestit medicilor, atunci când s-a internat, că a venit în Piteşti pentru a-şi căuta un loc de veci.

În vârstă de 79 de ani, bărbatul avea domiciliul în Bucureşti, însă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Articolul continuă după reclamă

Cunoscut cu probleme cardiace, bătrânul a fost internat pe Secţia de Cardiologie şi le-a povestit medicilor că a venit la Piteşti pentru a-şi căuta un loc de veci.

Pe acelaşi subiect

Seara trecută, bărbatul a intrat în baia salonului, fără să le spună colegilor ce are de gând. Apoi, a deschis geamul şi s-a aruncat de la etajul 6.

Impactul cu solul i-a fost fatal.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutor. Medicii Spitalului Judeţean Piteşti au intervenit imediat, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bătrânului.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, iar prima variantă luată în calcul este cea a unei sinucideri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Coincidenţă sumbră în cazul unui pacient care s-a aruncat de la etajul Spitalului de Urgenţă Piteşti