Antena Meniu Search
x

Coincideţa care îţi dă fiori! Chipul lui Iisus a apărut pe cer chiar înainte de tragedia aviatică din Ucraina

Coincidenţă sau nu, cu doar câteva zile înainte de prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines din Ucraina, pe cerul Crimeei a apărut chipul lui Iisus.

 Coincidenţă sau nu, cu doar câteva zile înainte de prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines din Ucraina, pe cerul Crimeei a apărut chipul lui Iisus.

Şi dacă până acum astfel de apariţii divine erau interpretabile, de această dată nu există nici o îndoilă că pe cer este chiar chipul lui Iisus. Claritatea imaginii a şocat cel mai mult. Mai mult, detaliile faciale ridică orice semn de întrebare cu privire la veridicitatea sa.

Interesante sunt şi declaraţiile unor martori care spun că înainte de apariția semnului divin, un OZN gigant a survolat zona. Câteva clipe mai târziu, norii au început să se adune și să formeze chipul Mântuitorului.

Specialiştii au încercat să analizeze imaginile dar şi semnificaţia mesajului. S-a ajuns la concluzia că este un semn care îndeamnă la pace, în condițiile în care zona este una de conflict deschis.

Pe de altă parte, unele voci susțin că de fapt chipul lui Iisus de pe cer reprezintă o avertizare cu privire la evenimentele viitoare care se vor naște în zona respectivă. Aici intervine și posibilitatea începerii unui război mondial.

Chiar dacă acestea sunt pure speculații sau ipoteze, cert este faptul că un miracol s-a petrecut într-o zonă de conflict și mesajele divine nu încetează să apară, poate nu doar pentru a-l stopa pe om din acțiunile sale violente, ci pentru a-l îndemna să urce pe scara evoluției spirituale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Coincideţa care îţi dă fiori! Chipul lui Iisus a apărut pe cer chiar înainte de tragedia aviatică din Ucraina