Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Colcăie viermii în toaleta spitalului de copii din Galaţi. Imagini şocante (Video)

Imagini îngrozitoare au fost filmate de un părinte în toaleta spitalului de copii din Galaţi. Înregistrarea arată zeci de larve care colcăie pe gresie.

de Redactia Observator

la 10.03.2018 , 12:39

Imagini îngrozitoare au fost filmate de un părinte în toaleta spitalului de copii din Galaţi. Înregistrarea arată zeci de larve care colcăie pe gresia din toaletă, într-o baltă de apă.

Bărbatul a postat pe Facebook imaginile, precizând că soţia sa a fost cea care a filmat, iar femeia de serviciu i-ar fi spus că degeaba fac reclamație, că nu se rezolvă nimic.

"Oameni buni, ne mănâncă viermii", a scris bărbatul pe Facebook, revenind apoi cun alt mesaj în care scrie că la spitalul respectiv s-a declanşat curăţenia generală.

Articolul continuă după reclamă
Colcăie viermii în toaleta spitalului de copii din Galaţi. Imagini şocante (Video)

"In momentul asta e concentrație maxima de personal la spitalul de copii din Galați. S-au strâns toți ca furnicile și fac toți curat", a scris bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conducerea spitalului încă nu a făcut nicio precizare, până la publicarea acestei ştiri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Colcăie viermii în toaleta spitalului de copii din Galaţi. Imagini şocante (Video)