Antena Meniu Search
x

Terifiant. Criminalul din Braşov şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă din oraş, ca să o ucidă. A vorbit cu ea, înainte să o înjunghie de opt ori

Scene emoţionante la Serviciul de Medicină Legală din Braşov, unde zeci de elevi au venit să-şi ia adio de la copiii ucişi de tatăl lor.

Vezi și

Scene emoţionante la Serviciul de Medicină Legală din Braşov, unde zeci de elevi au venit să-şi ia adio de la copiii ucişi de tatăl lor. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost drogat în noaptea triplului asasinat. La analize, medicii au găsit urme de cannabis în sângele lui. Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a ucis soţia şi copiii la un interval de o oră. Apoi, şi-a sunat doi apropiaţi cărora le-ar fi mărturisit crimele. Florin Buliga urmează să fie transferat în Capitală, unde specialiştii vor hotărî dacă avea sau nu discernământ. 

Zeci de copii îşi plâng colega în faţa Serviciului de Medicină Legală din Braşov. Ioana, fiica lui Florin Buliga, avea 18 ani şi studia la cel mai bun liceu din Braşov. Urma să dea bacalaureatul. 

Florin Buliga ar fi luat trei vieţi într-un film  de groază derulat în patru ore. Prima victimă a fost soţia, pe care ar fi înjunghiat-o imediat după ce a adormit. În tot acest timp, băiatul de 14 ani se juca pe calculator, iar fata se întorcea acasă din oraş. 

A sunat-o pe fată, care i-a spus că urmează să ajungă imediat acasă şi a venit în jurul orei 12 noaptea, când mama era deja moartă. Au stat puţin de vorbă, după care fata i-a spus că vrea să meargă la ea în cameră să se culce. Tânăra de 18 ani abia adormise şi nu a avut puterea de a se lupta cu tatăl său. A fost ucisă cu opt lovituri de cuţit.

Pe acelaşi subiect

Fratele ei a fost ultimul ucis. Surse apropiate familiei spun că între el şi tatăl lui era o legătură specială. Spuneau că sunt cei mai buni prieteni. Tatăl îl înscrisese la cursuri de baschet şi îl încuraja să aibă o viaţă sănătoasă. 

Nimic nu prevestea tripla tragedie. Apropiaţii spun că, în public, Florin şi Monica Buliga lăsau impresia că formează un cuplu fericit. În tăcere, însă, se ducea o altă luptă. Femeia obişnuia să meagă la psiholog pentru a putea depăşi problemele din familie. Ar fi acceptat chiar şi câteva escapade amoroase ale soţului ei. Voia să-şi salveze familia. 

Mama şi cei doi copii vor fi înmormântaţi într-o comună din Neamţ, unde locuiesc părinţii ei. Chiar un asociat al afaceristului împreună cu o rudă a Monicăi au ridicat trupurile de la morgă.

Florin Buliga va fi transferat în Capitală. La primele analize, medicii i-au găsit în sânge TETRAHIDROCANABINOL, o substanţă care se găseşte în cannabis. Se elimină din organism în şase luni. Specialiştii de la Institutul Mina Minovici vor stabili dacă era sub influenţa drogurilor în momentul crimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Terifiant. Criminalul din Braşov şi-a sunat fiica şi a chemat-o acasă din oraş, ca să o ucidă. A vorbit cu ea, înainte să o înjunghie de opt ori