Antena Meniu Search
x

Video Colegii poliţistului din Covasna, care a violat două adolescente şi se lăuda colegilor cu filmuleţele indecente, se feresc să vorbească: "Nu pot oferi eu detalii"

Prădător sexual în uniformă de poliţist! Acesta este agentul din Covasna, în vârstă de 42 de ani, care a ajuns în spatele gratiilor, după ce s-a lăudat colegilor de breaslă că a abuzat sexual, timp de doi ani, două copile. Mai mult, individul le-a şi filmat pe cele două fete în ipostaze indecente. Imaginile cu abuzurile la care erau supuse fetele de 14 şi 15 ani au fost făcute cu telefonul agentului, acolo unde le-au şi găsit anchetatorii în urma percheziţiilor. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.03.2024, 08:32

Vezi și

Poliţist: Da, a fost coleg cu noi, dar alte detalii nu vă pot oferi eu, pentru că nu am calitate de conducere. 

Este unul dintre colegii de breaslă ai agentul de 42 de ani, individul care a supus la chinuri ieșite din comun două fete de 14 şi 15 ani. Deşi a stat umăr lângă umăr cu cel care a şocat întreaga ţară, agentul încă se fereşte să vorbească despre colegul său.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Covasna: Instituţia face o delimitare clară între activitățile noastre curente și genul acesta de activitate, care contravine prevederilor legale. Ca urmare a măsurilor procesuale dispuse, persoana a fost suspendată din funcţie.

Asta după ce între anii 2021-2022 prădătorul sexual în haine de poliţist ar fi racolat, în timp ce patrula, două copile de 14 şi 15 ani. Timp de doi ani, agentul le-a violat în mod repetat, iar ulterior le-a şi filmat în ipostaze indecente. 

Pe acelaşi subiect

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Covasna: Dorim să facem precizarea că indiferent de calitatea persoanei cercetate, toate măsurile dispuse de lege vor fi întreprinse şi în acest caz, aşa cum a fost şi-n alte situaţii anterioare.

Situaţii anterioare, care la secţia din Covasna nu sunt străine.

"Agentul arestat pentru pornografie infantilă şi act sexual cu un minor lucra la Poliţia oraşului Covasna. Nu este primul caz de acest gen, în ianuarie, un angajat al aceleiaşi structuri, Poliţia Covasna, a ajuns de asemenea după gratii, după ce a intrat fără drept în casă peste mai mulţi vecini din localitatea Pachia a judeţului Covasna şi chiar a tras asupra acestuia cu o armă de vânătoare", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Prădătorul sexual în uniformă de poliţist a ajuns acum în spatele gratiilor, pentru 30 de zile, după ce anchetatorii au găsit în telefonul acestuia, imagini cu cele două copile în ipostaze indecente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Colegii poliţistului din Covasna, care a violat două adolescente şi se lăuda colegilor cu filmuleţele indecente, se feresc să vorbească: "Nu pot oferi eu detalii"