Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un colindător din Vaslui a fost scalpat cu sabia, iar altul a ajuns la psihiatrie după ce au lovit o mașină cu bâtele

Doi colindători din satul Rebricea din județul Vaslui au ajuns în stare gravă la spital după ce au lovit o mașină cu bâtele.

de Redactia Observator

la 03.01.2018 , 16:57

Un colindător din Vaslui a fost scalpat cu sabia, iar altul a ajuns la psihiatrie după ce au lovit o mașină cu bâtele

Doi colindători din satul Rebricea din județul Vaslui au ajuns în stare gravă la spital după ce au lovit o mașină cu bâtele și apoi au încasat o bătaie soră cu moartea de la tinerii aflați în autoturism.

Totul s-a întâmplat în noaptea dintre ani, atunci când cei doi au oprit o masinã în trafic, au lovit cu bâtele autoturismul si au sãrit sã-i batã pe tinerii aflați în interior.

Ghinionul colindătorilor a fost că tinerii aflați în autoturism nu s-au lăsat intimidați și au fugit, ci au coborât și i-au bătut cu sălbăticie pe cei doi scandalagii.

Articolul continuă după reclamă

În urma altercatiei, unul dintre tineri a ajuns la un spital din Iasi cu o bucatã de scalp smulsã, după ce ar fi fost lovit cu o sabie, relatează presa locală.

Celãlalt a fost transportat de o ambulanțã la Spitalul de Urgentã Vaslui. Dupã ce a primit îngrijiri medicale, tânãrul a fost transportat la Secția de Psihiatrie. Se pare cã, din cauza alcoolului, acesta ar fi intrat în sevraj și a avut nevoie de tratament de specialitate.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a-i găsi pe agresori, însă misiunea lor s-a dovedit a fi una extrem de grea, mai ales că cei doi colindători au declarat că erau atât de beți în noaptea de Revelion încât nu își amintesc ce au făcut și cum au ajuns la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un colindător din Vaslui a fost scalpat cu sabia, iar altul a ajuns la psihiatrie după ce au lovit o mașină cu bâtele