Antena Meniu Search
x

Video Comedie pură cu videochatista fraţilor Tate la DIICOT: s-a împiedicat şi a căzut, iar un poliţist i-a interceptat bileţelele

Mâna dreaptă a fraţilor Tate, poliţista care s-a lăsat de meserie şi s-a apucat de videochat, a devenit îngerul căzut al milionarilor. Azi, Luana Radu a fost adusă la sediul DIICOT şi, în încercarea de a-şi imita şefii, a vrut să arunce cu bileţele către presă. Doar că s-a împiedicat, la propriu. Iar poliţiştii au pus mâna pe mesaje.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 19:30

Vezi și

Luana Radu, mâna dreaptă a fraţilor Tate, a aterizat rapid din viaţa de film, de star de cinema, cu picioarele pe pământul dur al realităţii, la propiru. Fosta poliţistă, care a renunţat la uniformă pentru videochat, a încercat să aplice şi ea strategia şefilor. Bileţele aruncate jurnaliştilor. Doar că, n-a avut noroc. Unul dintre poliţişti a interceptat hârtiile.

Fraţii Tate scriu scrisori din spatele gratiilor şi se asigură că afacerile merg mai departe

În busculadă, s-a împiedicat de nişte paleţi şi a căzut. Diva e departe de imaginea impecabilă pe care o afişa pe reţelele de socializare. Pentru fraţii tate şi anturajul lor, strategia de la Hollywood bate pasul pe loc în adaptarea românească. După două zile de eşecuri, abia aseară avocata Tina Glandian, celebră pentru clienţii din rândul starurilor de la Hollywood, a reuşit să-i vadă pe milionari în arest.

Între timp, fraţii Tate scriu scrisori din spatele gratiilor şi se asigură că afacerile merg mai departe. Din versuri, îşi caută noi adepţi. Doar că nici adepţii lor, veniţi în faţa DIICOT pentru a-i susţine, nu sunt pe măsura imaginii create online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Comedie pură cu videochatista fraţilor Tate la DIICOT: s-a împiedicat şi a căzut, iar un poliţist i-a interceptat bileţelele