Antena Meniu Search
x

Video Cazul fraţilor Tate prinde accente de Hollywood. Tristan aruncă presei bileţele, iar Tina Glandian s-a plâns de anchetă la Piers Morgan

Fraţii Tate au ajuns influenceri pe hârtie! Au venit la DIICOT pregătiţi cu bileţele scrise în arest. În mesajele pasate presei, lansează o nouă ipoteză: cheia cazului ar fi două tinere care au făcut dezvăluiri la Observator. Între timp, scandalul ia amploare şi peste ocean. Avocata vedetelor de la Hollywood, aflată în Bucureşti, atacă ancheta din România în emisiunile americane. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 02.02.2023, 19:25

Vezi și

Andrew Tate: Ei nu au arătat probele pentru că nu există! Nu au arătat probe pentru că nu există! Nu au arătat probe pentru că nu există! 

O replică pe repeat întărită de bileţele date presei - este noua strategie a milionarilor, demnă de un scenariu de film.

Tristan Tate: De ce nu ai încredere în justiţia din România? Mai e cineva implicat? 

Ia asta, ia asta. Citeşte-o! 

Pe acelaşi subiect

Pe o bucată de hârtie, Tristan a scris cu pixul un mesaj pe care apoi l-a pasat jurnaliştilor: "Proba" DIICOT împotriva noastră este că prietenele noastre (Beatrice şi Iasmina) au făcut video-uri pe TikTok, în 2021. De asta sunt în ÎNCHISOARE! 

Cereţi probe la DIICOT. 

Întrebaţi-i pe judecători cine îi influenţează. 

Spuneţi tuturor ce se întâmplă. 

Tristan Tate. 

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: E o alegere personală pe care nu o îmbrăţişez. Ce să fac, să-mi cert clienţii, să-i trag de urechi?

Reporter: Dar ei au voie să facă astfel de bileţele şi să le dea? 

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Nu e interzis de un act normativ cu titlu expres. 

Cele două fete la care se referă Tate în bilet au vorbit în exclusivitate pentru Observator, imediat după arestarea celor doi milionari. Iasmina şi Beatrice sunt identificate drept victime în dosar, deşi spun că sunt prietenele lor. 

Beatrice, prietena fraţilor Tate: Suntem prieteni buni de doi ani de zile, cam aşa. Noi suntem doar prieteni. Nu lucrez pentru fraţii Tate, nu a fost nimeni sechestrat, nu a fost nimeni violat... 

Activitatea fetelor era atent monitorizată

Dar judecătorii spun că activitatea fetelor era atent monitorizată. Ar fi obligat victimele să "producă" 10 mii de euro pe lună din postările pe tiktok, sub ameninţarea bătăii. 

Reporter: Aceste fete ştiţi dacă aveau un contract de muncă? 

Mateea Petrescu, director de comunicare: Nu comentez aşa ceva. 

Fără comentarii a trecut azi printre jurnalişti şi Tina Glandian, avocata vedetelor de la Hollywood care a venit tocmai din Statele Unite să-i apere pe cei doi milionari. 

Tina Glandian, avocata fraţilor Tate: Avem o grămadă de treabă şi vom merge spre arest în curând, să încercăm să-i vedem pe fraţi, nu am reuşit să-i văd. 

Reporter: Dar a fost sfatul dumneavoastră pentru Tristan să dea bileţele către presă?

Tina Glandian, avocata fraţilor Tate: Nu, în niciun caz. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Astăzi, la două zile după ce a ajuns în România, avocata vedetelor mai face o încercare să stea faţă în faţă cu fraţii Tate şi să discute cel mai probabil strategia de apărare. Nu are dreptul să pledeze aici, dar ajută echipa de aici prin consultanţă.  

Tina Glandian s-a plâns de anchetă la Piers Morgan

Mult mai vocală a fost avocata într-o emisiune celebră de peste Ocean.

Piers Morgan: Ni se alătură acum avocata fraţilor Tate, Tina Glandian, care este acum în România.

În faţa celebrului moderator, acelaşi unde a fost şi Andrew Tate invitat, avocata a pus la îndoială ancheta din România. 

Tina Glandian, avocata fraţilor Tate: Cred că anumite probe, videoclipuri sau declaraţii, au fost prezentate public în avans. În primul rând, autenticitatea a tot ceea ce este prezentat de presă împotriva celor acuzaţi trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele sunt editate şi este uşor să manipulezi în acest fel.

În căutare de probe, azi, pentru a treia oară, procurorii DIICOT le-au verificat fraţilor Tate laptopurile şi telefoanele. 

Reporter: Cât mai durează această percheziţie informatică?

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Hai să zicem că s-a ajuns la jumătate.

Îmbrăcaţi în aceleaşi haine negre, milionarii s-au întors după gratii cu acelaşi mesaj - singura lor vină: că sunt bogaţi. 

Andrew Tate: În Londra, dacă eşti bogat, te consideră om de afaceri. În România, dacă eşti bogat, te consideră infractor. Ciudat! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cazul fraţilor Tate prinde accente de Hollywood. Tristan aruncă presei bileţele, iar Tina Glandian s-a plâns de anchetă la Piers Morgan