Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Conceptul viral în România cu care mai multe cofetării au dat lovitura. Vânzările explodează: "E ceva genial, toată lumea vine la noi"

După ciocolata care a cucerit internetul, bucătarii şi cofetarii pregătesc deserturi care mai de care, tot în stil Dubai. Cu aceleaşi trei ingrediente - fistic, cataif si ciocolată - vânzările explodează când la raft apar clătite, papanaşi, croissante, tarte şi torturi Dubai. Pe reţelele sociale, reţetele adună milioane de likeuri. 

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 19:53

De la la ciocolată la papanaşi şi clătite, cofetăriile sunt pline de deserturile reinterpretate. Cataif, fistic si ciocolată. E nevoie doar de trei ingrediente pentru o rețetă virală. Mai apoi, doar cerul este limita! Unii antrepreonori s-au hotarat și spun că vor continua rețeta și pentru Crăciun, așa că în curând vom vedea cozonaci de Dubai.

La acest restaurant, se pregatesc sute de portii de clatite cu cataif în fiecare zi. Angajatii abia fac faţă cererii.

"Specificul nostru este cu clătite și ciocolată aducem ceva nou în piață. E ceva genial, toată lumea care vine la noi doar pentru Dubai Kunafe Crepes", spune Mahmoud Chouihna, manager restaurant deserturi.

Vezi și

Antreprenorii spun că trendurile sunt cheia succesului

Pe acelaşi subiect

Antreprenorii spun că trendurile sunt cheia succesului. Aşa ca nu e de mirare că orice business are acum un produs de Dubai.

"Dacă nu urmărești ce se întâmplă în general pe social media, există posibilitatea să rămâi în urmă. Clienții sunt încântați, deja am văzut că există un adevarat trend în București cu o competiție pe care o organizează consumatorii",  Radu Darie, antreprenor.

Prima reţetă de ciocolată a pornit, evident, din Dubai, de la poftele unei femei însărcinate. Sarah este cea care l-a inventat.

"Am avut o poftă nebună când eram gravidă cu a doua fată, l-am pus pe sotul meu să îmi caute în Dubai mai multe deserturi cu ciocolata. Am vrut ceva diferit, aroma nostalgică pe care mama o facea pentru noi, ca de exemplu, cataiful", povestește Sarah.

 O ciocolată costă între 25 si 50 de lei, în funcţie de gramaj, o tartă, 37 de lei, un choux 42, iar o porție de clătite 47 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Conceptul viral în România cu care mai multe cofetării au dat lovitura. Vânzările explodează: "E ceva genial, toată lumea vine la noi"