Antena Meniu Search
x

Video Concubinul femeii a cărei fată de 12 ani a fost găsită moartă în lada patului ar putea fi arestat în lipsă. Ce riscă bărbatul

Misterul se adânceşte în cazul morţii Anei, fata de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din Capitală. Mama ei, arestată în Spania, a fost eliberată de poliţie după nici 24 de ore. La Tribunalul Bucureşti, magistraţii judecă cererea procurorilor criminalişti de a-l aresta în lipsă pe iubitul femeii.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 07.06.2023, 20:10

Vezi și

Dacă judecătorii decid că trebuie emis mandat de arestare în lipsă, bărbatul va fi dat în urmărire internaţională. Asta înseamnă că semnalmentele lui vor fi transmise către toate unităţile de poliţie, atât din ţară, cât şi de peste hotare. Indiferent de ţara în care va fi prins, bărbatul va fi reţinut, iar autorităţile din România vor trebui să trimită documentele în vedere extradării.

Imediat ce va ajunge în România, bărbatul va fi dus în faţa anchetatorilor unde cu siguranţă va avea multe explicaţii de dat în legătură cu moartea copilei de 12 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Concubinul femeii a cărei fată de 12 ani a fost găsită moartă în lada patului ar putea fi arestat în lipsă. Ce riscă bărbatul