O concurentă din Italia face senzație pe scena X Factor (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 09.10.2020, 19:38.
Actualizat: 09.10.2020, 22:39

O prestaţie fantastică ridică în picioare juraţii X Factor, în această seară, la Antena 1. O tânăra din Italia reuşeşte să-i convingă pe toţi că are şanse mari să plece acasă cu marele trofeu din cel de-al nouălea sezon. Show-ul plin de surprize şi emoţii începe imediat după sport si meteo. 

Tânăra se numeşte Sonia Mosca, are 27 de ani şi vine din Italia. Nu este o necunoscută acasă. În Peninsulă, a câştigat un concurs de talente.

Sonia Mosca, concurentă X Factor: Provin dintr-o familie de muzicieni. Tatăl meu e baterist, iar mama e solist vocal, este soprană. Aşadar, m-am născut şi am crescut cu muzică.

Loredana a fost fascinată de ea, iar Delia i-a mărturisit că este cea mai bună voce pe care a auzit-o până acum.

Delia, jurat X Factor: Ultimul X Factor a fost câştigat de o fată din Filipine care era la mine în grupă şi cred că eşti mai bună ca ea. Asta cred.

Loredana, jurat X Factor: Ai cântat ca un Ferrari. Ai acea forţă.

În acest sezon, Loredana va fi mentorul grupei de băieți cu vârste sub 24 de ani, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de aceeaşi vârstă, Florin Ristei a primit Grupurile, în timp ce Delia crede în categoria mixtă.

Cine îşi încearcă în această seară şansele pentru marele trofeu X Factor, vedeţi de la ora 20.30, după Observator Sport.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.