Antena Meniu Search
x

O concurentă din Italia face senzație pe scena X Factor (Video)

O prestaţie fantastică ridică în picioare juraţii X Factor, în această seară, la Antena 1. O tânăra din Italia reuşeşte să-i convingă pe toţi că are şanse mari să plece acasă cu marele trofeu din cel de-al nouălea sezon. Show-ul plin de surprize şi emoţii începe imediat după sport si meteo. 

de Redactia Observator

la 09.10.2020, 22:39

Vezi și
  • Sonia Mosca are 27 de ani și provine dintr-o familie de muzicieni.

Tânăra se numeşte Sonia Mosca, are 27 de ani şi vine din Italia. Nu este o necunoscută acasă. În Peninsulă, a câştigat un concurs de talente. 

Sonia Mosca, concurentă X Factor: Provin dintr-o familie de muzicieni. Tatăl meu e baterist, iar mama e solist vocal, este soprană. Aşadar, m-am născut şi am crescut cu muzică. 

Loredana a fost fascinată de ea, iar Delia i-a mărturisit că este cea mai bună voce pe care a auzit-o până acum. 

Delia, jurat X Factor: Ultimul X Factor a fost câştigat de o fată din Filipine care era la mine în grupă şi cred că eşti mai bună ca ea. Asta cred. 

Loredana, jurat X Factor: Ai cântat ca un Ferrari. Ai acea forţă. 

În acest sezon, Loredana va fi mentorul grupei de băieți cu vârste sub 24 de ani, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de aceeaşi vârstă, Florin Ristei a primit Grupurile, în timp ce Delia crede în categoria mixtă. 

Cine îşi încearcă în această seară şansele pentru marele trofeu X Factor, vedeţi de la ora 20.30, după Observator Sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O concurentă din Italia face senzație pe scena X Factor (Video)