Antena Meniu Search
x

Concurs de tir cu arcul traditional in curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara

Curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara a gazduit un eveniment inedit - primul concurs de tir cu arcul traditional. Peste 100 de arcasi din toata tara s-au intrecut ca sa castige cupa "Ioan Corvin"

Vezi și

Imbracati in vesminte medievale sau dimpotriva, haine moderne, concurentii au incordat arcurile si au atacat cele 11 tinte. Unele s-au lasat cu greu cucerite. Veniti din toate colturile tarii, arcasii s-au bucurat de ospitalitatea gazdelor si au apreciat nivelul competitiei. Printre concurenti s-au numarat chiar si doamne si domnisoare. “Nu este deloc greu si nu e deloc exclusiv barbatesc. Toata lumea poate sa-l practice, incepand cu copiii de acolo si parintii de aici”, a spus o tanara.

Numarul record de participanti i-a mirat si i-a bucurat in acelasi timp pe organizatori. Competitia a fost pusa la cale de “Ordinul Arcasilor Hunedoarei”, care isi doresc sa popularizeze acest sport. “Am fost foarte surprinsi, nu ne-am asteptat sa vina atata lume, am anuntat concursul din scurt, este un numar record”, a precizat presedintele Asociatiei "Arcasii Hunedoarei".

Cupa "Ioan Corvin" la tir cu arcul traditional se va incheia in aceasta dupa-amiaza. Pret de cateva ore, arcasii vor sustine spectacole demonstrative pentru public si ii vor initia pe doritori in acest sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Concurs de tir cu arcul traditional in curtea Castelului Corvinilor din Hunedoara