Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Confruntare brutală între puşcăriaşii români şi albanezi, intervenţie în forţă la închisoarea Sollicciano din Florenţa

O intervenţie în forţă a avut loc la închisoarea Sollicciano din Florenţa, după ce un grup de puşcăriaşi români și un grup de albanezi s-au luptat cu brutalitate pentru supremaţie. Cele două grupuri s-au ciocnit în orele de plimbare în curtea închisorii.

de Redactia Observator

la 20.11.2018 , 20:23

O intervenţie în forţă a avut loc la închisoarea Sollicciano din Florenţa, după ce un grup de puşcăriaşi români și un grup de albanezi s-au luptat cu brutalitate pentru supremaţie.

Cele două grupuri s-au ciocnit în orele de plimbare în curtea închisorii.

Forţele de poliţie au intervenit pentru restabilirea ordinii în închisoare şi stoparea conflictului între români şi albanezi. Conducerea penitenciarului anunţă preluarea controlului asupra situaţiei.

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului, sindicatul gardienilor a emis un comunicat în care cere măsuri urgente şi suplimentarea numărului de gardieni în penitenciarul din Sollicciano, dar şi comisie de anchetă, scrie presa italiană.

"Solicităm o comisie de anchetă pentru a face lumină asupra sistemului de siguranţă din penitenciar. Considerăm că gestionarea evenimentului ar fi putut avea consecinţe dezastruoase", precizează oficialii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Confruntare brutală între puşcăriaşii români şi albanezi, intervenţie în forţă la închisoarea Sollicciano din Florenţa