Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ideea incredibilă a unui constănţean beat, după ce a lovit o maşină, ca să scape de răspundere

Un constănţean beat turtă a încercat să mascheze accidentul rutier pe care tocmai îl provocase, având o idee cu care ar fi putut să se sustragă vinovăţiei. A sunat la o firmă de tractări, pentru a-şi muta autoturismul de la locul accidentului, pe motiv că trebuie s-o ducă în service.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 14:22

Un constănţean beat turtă a încercat să mascheze accidentul rutier pe care tocmai îl provocase, având o idee cu care ar fi putut să se sustragă vinovăţiei.

A sunat la o firmă de tractări, pentru a-şi muta autoturismul de la locul accidentului, pe motiv că trebuie s-o ducă în service.

Doar că planul constănţeanului a fost descoperit de către poliţiştii locali, care patrulau în acel moment pe strada respectivă. Poliţiştii au observat un autoturism negru, marca BMW cu număr de înmatriculare de Bucuresti ce prezenta o avarie vizibilă, recentă, pe partea dreaptă.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii locali l-au identificat pe proprietarul autoturismului, care era agitat, în stare de ebrietate, şi care chemase o firma de tractări auto încercând, astfel, să ascundă faptul ca a avariat un alt autorism.

"Întrucât fapta săvârşită întrunea elementele constitutive ale unei infracţiuni (conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către un conducător având în sânge o imbibatie alcoolica peste limita legală) echipajul Poliţiei Locale a sesizat instituţia abilitată pentru demararea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc avaria şi tragerea la răspundere penală a conducătorului auto.", precizează reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ideea incredibilă a unui constănţean beat, după ce a lovit o maşină, ca să scape de răspundere