Antena Meniu Search
x

Video Constănţean căutat de 24 de ore, după ce şi-a lovit iubita cu pumnii în cap şi a înjunghiat-o pe stradă, în Râmnicu Vâlcea

S-a dat alarma în Râmnicu Vâlcea! Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! O femeie a ajuns la spital, joi, după ce a fost bătută cu pumnii în cap şi înjunghiată în picior chiar de iubitul ei. Agresorul, de loc din Constanţa, a fugit după atac şi este în continuare căutat de polițiști.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 10:43

Vezi și

Un bărbat de 35 de ani din Constanţa este căutat de poliţiştii vâlceni, după ce şi-a înjunghiat iubita în plină stradă. În timp ce se aflau în faţa unui imobil, între cei doi s-a iscat o ceartă aprinsă, iar la un moment dat, concubinul a trecut la violenţă.

Tânără înjunghiată de iubit, pe o stradă din Vâlcea. Agresorul a fugit după atac şi este în continuare de negăsit

După ce a lovit-o de mai multe ori, agresorul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o. Imediat, s-a făcut nevăzut. Victima a sunat disperată la 112, iar ulterior a fost transportată la spital. 

"La locul incidentului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un bărbat de 35 de ani, din judeţul Constanţa, şi concubina sa, o femeie de 30 de ani, tot din judeţul Constanţa, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului şi i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înţepător. Imediat după săvârşirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Vâlcea.

Poliţiştii fac cercetări pentru a da de urma bărbatului şi pentru a stabili circumstanţele şi cauzele care au determinat comiterea faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Constănţean căutat de 24 de ore, după ce şi-a lovit iubita cu pumnii în cap şi a înjunghiat-o pe stradă, în Râmnicu Vâlcea