Antena Meniu Search
x

Video Constănţeanul care trimitea poze obscene mai multor minore din ţară, reţinut de poliţie. Îşi schimba zilnic cartelele pentru a nu fi prins

Un bărbat de 49 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi hărţuit prin mesaje pe telefon mai multe minore.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 09:19

Vezi și

Acesta îşi schimba zilnic cartelele pentru a nu fi prins. Mama unei fete de 13 ani a fost cea care a anunţat autorităţile după ce a văzut că fiica ei a primit mai multe mesaje cu un conţinut obscen. Poliţiştii au dechis un dosar penal şi au pornit pe urmeze bărbatului. 

Metoda prin care opera acesta este una ieşită din comun: bărbatul apela zilnic sute de numere de telefon la întâmplare până când găsea fete minore pe care mai apoi le contacta şi le hărţuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Constănţeanul care trimitea poze obscene mai multor minore din ţară, reţinut de poliţie. Îşi schimba zilnic cartelele pentru a nu fi prins