Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Militarul care şi-a terorizat fosta soţie a luptat de două ori în Afganistan: 'Aş putea să mă trezesc cu un glonţ în cap'

Militarul care şi-a terorizat soţia şi chiar i-ar fi pus arma la cap a luptat de două ori în Afganistan.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 17:19

Militarul care şi-a terorizat fosta soţie a luptat de două ori în Afganistan

Militarul care şi-a terorizat soţia şi chiar i-ar fi pus arma la cap a luptat de două ori în Afganistan.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale (MApN), militarul se numeşte Constantin Mihalcea Rotaru şi are gradul de maior.

Maiorul Constantin Mihalcea Rotaru este încadrat la Componenta Operațională Terestră din București. Ofițerul a absolvit colegiul militar din Câmpulung și Academia Forțelor Terestre în anul 2003. 

Articolul continuă după reclamă

"Are două misiuni în Afganistan, în anii 2010 și 2012. A fost testat anual, precum și înainte și după fiecare misiune în teatrul de operații, conform procedurilor interne. Ultima testare psihologică a fost în aprilie 2017, a fost declarat apt și este valabilă. În ultimii ani, militarul a avut calificative foarte bune și excepționale. Comanda unității a discutat cu ofițerul pentru clarificarea situațiilor apărute în spațiul public. În acest moment, ofițerul este separat de soție și au discuții despre custodia copilului", se arată într-un comunicat al MApN.

Pe acelaşi subiect

Alexandra Mihalcea, fosta soţie a militarului, a povestit într-o postare pe Facebook, după crima din coafor, că este terorizată de fostul soţ care a ameninţat-o că o va ucide.

"Trăiesc zi de zi cu lanţul pus pe uşă şi cu frica faptului că aş putea să mă trezesc într-o zi cu el aici şi cu un glonţ în cap. Doar mi-a zis-o de atâtea ori, ba mai mult, am simţit ţeava pistolului pus la cap şi lama cuţitului la gât. Nici nu mai ştiu de câte ori am depus plângeri şi de câte ori am fost în audienţă la comandanţii lui. Nu s-a luat absolut nici o măsură, ba chiar a fost avansat (la termen) şi acum e maior. Şi îşi ia an de an testele psihologice, în ciuda faptului că un psihiatru (civil) i-a spus că suferă de schizofrenie paranoidă şi alcoolism şi i-a recomandat internarea", a scris tânăra pe reţeaua de socializare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Militarul care şi-a terorizat fosta soţie a luptat de două ori în Afganistan: 'Aş putea să mă trezesc cu un glonţ în cap'