Antena Meniu Search
x

Video Contrabandistul împuşcat în cap de poliţiştii de frontieră la Botoșani, care l-a accidentat cu maşina pe unul dintre ei, este în stare critică la spital

Scene şocante în Botoşani noaptea trecută. Un contrabandist a fost împuşcat în cap de poliţiştii de frontieră. Bărbatul, care nu ar fi oprit la semnalele oamenilor legii, este acum în comă, la spital.

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 20:50

Vezi și

Totul s-a întâmplat la puţin timp după miezul nopţii, în comuna Santa Mare din Botoşani, localitate despărţită de Republica Moldova de râul Prut. Poliţiştii de Frontieră erau în misiune de patrulare când, deodată, o maşină condusă de un bărbat le-a atras atenţia. Bănuiau că şoferul încerca să ascundă ţigări de contrabandă, aşa că l-au somat să oprească. Speriat, acesta a vrut să scape de oamenii legi. L-a lovit cu maşina pe unul dintre poliţişti şi a demarat în trombă.

Deşi rănit, poliţiştul a scos pistolul şi a început să tragă mai multe focuri de avertisment în aer. Când a văzut că nimic nu-l opreşte pe fugar, a ţintit arma şi către maşină. 12 cartuşe a golit, iar un glonţ l-a atins şi în zona capului. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe un câmp. 

Minodora Răcnea, purt. de cuvânt Poliţia de Frontieră: La faţa locului s-a constatat că şoferul este rănit, fiind apelat sistemul unic de urgenţă 112.

Medicii nu ştiu dacă bărbatul o să supravieţuiască

Pe acelaşi subiect

Şoferul a fost dus la spital şi este în stare critică, în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Poliţiştii au verificat maşina, iar supoziţiile le-au fost confirmate. Au descoperit mai multe colete pline de ţigări. 

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: Autoturismul respectiv avea număr de înmatriculare fals. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi contrabandă.

Acum, anchetatorii trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat şi dacă poliţiştii au acţionat conform legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Contrabandistul împuşcat în cap de poliţiştii de frontieră la Botoșani, care l-a accidentat cu maşina pe unul dintre ei, este în stare critică la spital