Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Produse ţinute în căldură şi ustensile vechi şi murdare, găsite la un control drastic la OPC, la o patiserie din Constanţa, unde mănâncă zilnic zeci de copii

Inspectorii OPC Constanţa au mers, vineri, în control la o patiserie din Constanţa, care asigură desertul şi gustarile la mai multe grădiniţe din oraş. 

de Redactia Observator

la 08.06.2018 , 18:45

Produse ţinute în căldură şi ustensile vechi şi murdare, găsite la o patiserie din Constanţa Produse ţinute în căldură şi ustensile vechi şi murdare, găsite la o patiserie din Constanţa - Sursă: replicaonline.ro

Inspectorii OPC Constanţa au mers, vineri, în control la o patiserie din oraş, care asigură desertul şi gustarile la mai multe grădiniţe din municipiu. Reprezentanţii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului au mers să facă verificări, în urma unei sesizări primite.

Mai multe nereguli au fost găsite de inspectorii OPC în incinta patiseriei. Angajaţii ţineau produsele în temperaturi de peste 27 de grade celsius şi in mizerie.

Ustensilele cu care erau preparate produsele care ajung la zeci de copii din două grădiniţe din Constanţa zilnic erau vechi şi murdare.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Horia Constantinescu, în urma multiplelor nereguli constatate, a fost dispusă oprirea temporară a ptiseriei, iar patronul este aşteptat luni la sediul comisariatului, pentru clarificări. 

Imaginile suprinse în bucătăria patiseriei închise au fost filmate şi publicate pe internet, unde au stârnit un val de reacţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Produse ţinute în căldură şi ustensile vechi şi murdare, găsite la un control drastic la OPC, la o patiserie din Constanţa, unde mănâncă zilnic zeci de copii