Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru o familie de fermieri din Sibiu. Doi copii au fost atacaţi de urs (Video)

Au fost clipe de groază într-o familie de fermieri din Sibiu. Ziua în amiaza mare, la doar câteva sute de metri de sat, cei doi copii ai lor au fost atacaţi de un urs.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 11:11

Vezi și

Au fost clipe de groază într-o familie de fermieri din Sibiu. Ziua în amiaza mare, la doar câteva sute de metri de sat, cei doi copii ai lor au fost atacaţi de un urs. Adolescenţii se aflau pe câmp cu mama lor, cu vitele la păscut. Au avut mare noroc cu un câine, care a reuşit să alunge animalul sălbatic.

Cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 16, se aflau pe păşunea de lângă ferma familiei, la jumătate de kilometru distanţă de sat. Ursul a atacat brusc.

Prima victimă a fost băiatul: animalul l-a lovit, l-a zgâriat pe spate şi l-a doborât la pământ. Apoi a sărit la fată, care a avut însă noroc şi nu a fost rănită. Totul s-a petrecut sub ochii mamei.

În ajutorul copiilor a sărit câinele lor. Părinţii i-au dus pe copii la Spitalul judeţean din Sibiu, unde au fost vaccinaţi. Starea lor nu este gravă.

Cei doi fermieri din comuna Hosman spun că nu este pentru prima dată când sunt atacaţi de o sălbăticiune. Acum un an, un urs le-a luat un viţel din curtea casei.

Oamenii trăiesc cu frica în sân şi cer autorităţilor să ia urşii din zonă. Oricând se poate întâmpla o tragedie, mai ales că sunt şi mulţi turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Clipe de groază pentru o familie de fermieri din Sibiu. Doi copii au fost atacaţi de urs (Video)