Antena Meniu Search
x

Video Copii cu dizabilităţi din Suceava, bătuţi şi ameninţaţi cu moartea de îngrijitoarele care trebuiau să aibă grijă de ei. Femeile au fost arestate pentru 30 de zile

Copii cu dizabilităţi, bătuţi şi ameninţaţi cu moartea, de cele care ar fi trebuit să aibă grijă de ei. S-a întâmplat la Suceava, unde, convinse că părinţii nu au cum să afle, cinci femei angajate în calitate de terapeuţi au agresat zile la rând copiii aduşi la un centru de îngrijire privat.  

de Angela Bertea

la 24.08.2023, 13:52

Vezi și

Femeile au fost reţinute iniţial pentru 24 de ore, după care au fost prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, lucru admis de magistraţi. Asftfel, acestea îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, măsura putând fi contestată de altfel.

Bătuţi chiar de cele care trebuiau să aibă grijă de ei

Anchetatorii fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. Totul ar fi ieşit la iveală, în urma unei sesizări făcute de un părinte, a urmat apoi o perioadă de monitorizare şi astfel s-a aflat despre aceste fapte.

Centrul unde erau angajate cele cinci femei avea ca scop integrarea copiilor cu dizabilităţi în societate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copii cu dizabilităţi din Suceava, bătuţi şi ameninţaţi cu moartea de îngrijitoarele care trebuiau să aibă grijă de ei. Femeile au fost arestate pentru 30 de zile