Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil ars de viu într-un incendiu la Buzău. Trupul micuţului, găsit sub tavanul prăbuşit al unei case în flăcări

Descoperire terifiantă în urma unui incendiu la Buzău. Un copil de doi ani a ars de viu într-o casă cuprinsă de foc în localitatea Râmnicelu. Trupul micuţului a fost găsit carbonizat sub tavanul prăbuşit al locuinţei.

de Redactia Observator

la 14.09.2018 , 12:00

Copil ars de viu într-un incendiu la Buzău - Jurnaluldebuzau.ro

Descoperire terifiantă în urma unui incendiu la Buzău. Un copil de doi ani a ars de viu într-o casă cuprinsă de foc în localitatea Râmnicelu. Trupul micuţului a fost găsit carbonizat sub tavanul prăbuşit al locuinţei, martorii neştiind să spună pompierilor ajunşi la intervenţie dacă sunt persoane înăuntrul locuinţelor mistuite de flăcări.

Pompierii din Buzău au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Râmnicelu, focul extinzându-se şi la o a doua proprietate. Într-una dintre locuinţe, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani.

La sosirea salvatorilor, oamenii nu au ştiut să le spună pompierilor dacă sunt sau nu persoane care să fi fost surprinse de foc în case.

Articolul continuă după reclamă

Când au intrat într-una din casele cuprinse de foc, unde tavanul şi acoperişul erau prăbuşite, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani. Pompierii fac verificări pentru a vedea dacă mai sunt şi alte persoane surprinse de foc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Copil ars de viu într-un incendiu la Buzău. Trupul micuţului, găsit sub tavanul prăbuşit al unei case în flăcări