Antena Meniu Search
x

Copilaş de 5 anişori, blocat în casă după ce părinţii l-au lăsat singur într-un apartament din Vaslui. Pompierii au intervenit pentru salvarea micuţului (Video)

Un copil de 5 ani a fost salvat de pompieri, după ce, lăsat singur în casă de părinţi, a reușit să blocheze ușa de la intrarea în locuință. 

Copilaş de 5 anişori, blocat în casă după ce părinţii l-au lăsat singur într-un apartament din Vaslui. Pompierii au intervenit pentru salvarea micuţului - vremeanoua.ro

Un copil de 5 ani a fost salvat de pompieri, după ce, lăsat singur în casă de părinţi, a reușit să blocheze ușa de la intrarea în locuință. 

Părinții au povestit că au coborât pentru câteva minute pentru câteva cumpărături și au lăsat cheile în casă. Intorși acasă, cei doi au încercat să intre în apartament, dar au constatat că ușa este blocată pe interior. 

Speriați, părinții au cerut sprijinul pompierilor, potrivit vremeanoua.ro. Militarii au ajuns la blocul cu patru etaje şi, cu ajutorul unei scări, au reușit să intre în interior de pe balcon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Evenimente » Copilaş de 5 anişori, blocat în casă după ce părinţii l-au lăsat singur într-un apartament din Vaslui. Pompierii au intervenit pentru salvarea micuţului (Video)