Antena Meniu Search
x

Un copil de 3 ani și bunicul său au căzut în gol de pe scara blocului în Bistrița

Un copil de 3 ani și bunicul său au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița, de la etajul al doilea. Bărbatul a murit, iar băiețelul e în stare foarte gravă.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 23:55

Salvatorii la blocul unde un copil și bunicul au căzut de pe scară, în gol
Un copil de 3 ani și bunicul său au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița - Observator

Un copil de 3 ani și bunicul său au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița, de la etajul al doilea. Bărbatul a murit, iar băiețelul e în stare foarte gravă.

Tragedia s-a produs vineri seară, în jurul orei 21.00, într-un bloc de locuințe din Bistrița. În acel moment, bunicul și nepoțelul său de 3 ani erau la etajul al doilea.

Copilul și bunicul, găsiți în stop cardiorespirator

Cei doi au alunecat și au căzut, de pe scara blocului, de la aproximativ 6 metri înălțime. Atât bunicul, cât și copilul au fost găsiți în stop cardiorespirator de către salvatori.

Bărbatul de 62 de ani a murit, în timp ce băiețelul a putut fi resuscitat de echipele de intervenție. A fost preluat și transportat la Spitalul din Bistrița și va fi supus operației.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor pentru două persoane căzute pe casă scării (minor în vârstă de aprox 3 ani şi un adult). Intervin echipajul de terapie intensivă mobilă, echipajul cu medic de la SAJ şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Cei doi au fost găsiţi inconştienţi. Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator - organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa", a transmis Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Cum s-a produs tragedia

Potrivit locatarilor blocului, bunicul își aducea nepoțelul de afară, după ce făcuseră o plimbare, la un loc de joacă. În timp ce urcau scările pentru a ajunge acasă, au alunecat și au căzut. Se pare că bărbatul ținea copilul în brațe, mai spun unii martori.

Victimele locuiau într-un apartament aflat chiar la etajul doi, unde s-a produs nenorocirea.

- Acest articol este în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un copil de 3 ani și bunicul său au căzut în gol de pe scara blocului în Bistrița