Antena Meniu Search
x

Copilul care a căzut cu bunicul de pe scara blocului în Bistrița e în stare gravă

Ziua Sfântului Nicolae s-a încheiat dramatic pentru o familie din Bistriţa. Un bunic şi nepotul lui de trei ani s-au păbuşit în gol, de la etajul doi, peste balustrada scării din blocul în care locuiau.

de Redactia Observator

la 07.12.2019, 13:47

Vezi și

Ziua Sfântului Nicolae s-a încheiat dramatic pentru o familie din Bistriţa. Un bunic şi nepotul lui de trei ani s-au păbuşit în gol, de la etajul doi, peste balustrada scării din blocul în care locuiau. Pentru bărbatul de 62 de ani impactul a fost fatal, în timp ce micuţul se zbate între viaţă şi moarte la spital. Cei doi se întorceau acasă de la locul de joacă. Nimeni nu îşi explică cum s-a petrecut nenorocirea. Vecinii cred că fie s-a împiedicat bunicul, fie băieţelul, care ar fi fost în braţele lui, s-ar fi întins peste balustradă şi astfel s-au dezechilibrat amândoi.

În jurul orei 21, într-un bloc din Bistriţa se dă alarma. Trei echipaje de salvare intervin după ce apelul la 112 anunţa două victime care s-au prăbuşit în gol de la etajul 2, pe scara blocului.

Când vecinii au ieşit pe scară au avut un şoc. Bărbatul, care locuia la etajul 4, şi nepotul său de numai trei ani zăceau inerţi pe ciment.

Nimeni nu ştie cum s-a produs tragedia. E posibil ca bunicul să se fi împiedicat cu nepotul în braţe, iar într-o fracţiune de secundă să fi alunecat printre balustrade. Amândoi au fost găsiţi în stop cardiorespirator. Pentru bunic, însă, nu s-a mai putut face nimic.

Băieţelul de trei ani a fost transportat spital. A intrat direct în sala de operaţii. Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală.

Părinţii copilului locuiau în acelaşi apartament cu bunicii şi erau în casă când s-a întâmplat nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copilul care a căzut cu bunicul de pe scara blocului în Bistrița e în stare gravă