Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil a căzut de la 5 metri înălţime, peste balustradă, la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Un echipaj SMURD și unul de Poliție intervin, în acest moment, la Liceul de Arte Plastice din Racadau, judeţul Braşov, după ce un copil a căzut de la etaj.

de Veronica Micu

la 21.02.2020 , 14:40

Un băieţel de 12 ani a căzut pe scara interioară, Liceul de Arte Plastice din Braşov Un copil a căzut de la 5 metri înălţime, la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Un echipaj SMURD și unul de Poliție au intervenit de urgenţă, în această după-amiază, la Liceul de Arte Plastice din Racadau, judeţul Braşov, după ce un copil a căzut de la etaj.

Băiatul de 12 ani a căzut pe scara interioară, de la 5 metri înălţime. 

Copilul este conştient, cu suspiciunea de fractură de femur şi dureri lombare.

Articolul continuă după reclamă

"În jurul orei 12.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unități de învățământ din municipiul Brașov. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate înălțimea de la care minorul s-a precipitat și cauzele producerii incidentului.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un copil a căzut de la 5 metri înălţime, peste balustradă, la Liceul de Arte Plastice din Braşov